Rólunk

A Nagyhegyesi Takarmány küldetése olyan haszon- és hobbiállat-eledelek gyártása, amely termékek a teljes folyamat során a legmagasabb szintű élelmiszer-biztonsági szabvány szerint ellenőrzöttek, az alapanyag beérkezésétől a késztermék értékesítéséig terjedő saját infrastruktúrával, automatizált gépsorokkal, standardizált folyamatokkal árversenyképesek. A kizárólagos családi tulajdonban lévő vállalkozásunk célja az egykori termelőszövetkezeti forma hagyományát megőrizve, a háztáji és intenzív állattartó gazdálkodás számára magas minőségű takarmányok produkálása, haltápok keverése, valamint a dinamikusan fejlődő hobbiállat-eledel piachoz, a partner egyedi igényeihez teljeskörűen alkalmazkodva sajátmárkás termékek előállítása.

Vállalatunk társadalmilag felelős gondolkodását bizonyítja a többéves, sikeres együttműködés Nagyhegyes község önkormányzatával a környezet jólétének, fenntartható növekedésének érdekében. A település meghatározó termelő szervezeteként hozzájárulunk a helyi fejlesztésekhez, 150 fős gyártói létszámunkkal pedig a munkahelyteremtéshez.

Nagy hangsúlyt fektetünk a permanens kutatás és fejlesztés tevékenységekre, amelynek köszönhetően a Nagyhegyesi Takarmány mint Magyarország innovatív haszon- és hobbiállateledel gyára Európára kiterjedő kapcsolati hálóval rendelkezik és partnereinek száma folyamatosan nő. Ahol jelen vagyunk: Magyarország, Románia, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Bosznia, Szerbia, Bulgária, Macedónia, Görögország, Litvánia.